注册 登录  
 加关注

网易博客网站关停、迁移的公告:

将从2018年11月30日00:00起正式停止网易博客运营
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

夜晚的星空

临渊羡鱼,不如退而结网。

 
 
 

日志

 
 

八年级(上)Unit 2 Section B 课堂操练  

2008-10-25 19:35:56|  分类: 课堂延伸 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

八年级(上)Unit 2 Section B 课堂操练

一、词汇应用操练

1. Please pass me a glass of cool water. I’m too t_________.

2. Sleeping and getting up e______ is a very good life habit.

3. T_____ Chinese is very popular in many western countries.

4. Jack is a little w_____ in Chinese, so he wants a Chine pen pal.

5. Many western people begin to b_______ Chinese medicine.

6. It’s very important for us to keep the b_______ of nature.

7. It’s important for people to eat a b_______ diet every day.

8. Green foods are very popular with people at the m______.

9. We should exercise every day to s______ in good health.

10. Mary felt tired because she didn’t go to bed u_____ 2 am.

Answers: 1. thirsty   2. early   3. Traditional  4. weak

5. believe   6. balance   7. balanced   8. moment 

9. stay   10. until 

二、短语应用操练

1. 每天吃一个苹果保持健康   2. 听音乐让你自己得到放松

3. 去参加聚会来得到些休息   4. 需要饮食平衡来保持健康

5. 对老人和儿童有益处       6. 变得太紧张了

7. 拥有健康的生活方式       8. 多吃水果和蔬菜平衡饮食

9. 工作到很晚               10. 得了严重的头痛

Answers: 1. eat an apple to keep healthy every day 

2. listen to music to relax yourself 

3. go to a party to get some rest

4. need a balanced diet to keep healthy

5. be good for old people and children

6. get too stressed out

7. have a healthy lifestyle  

8. eat more fruits and vegetables to keep a diet

9. work too late   10. have a bad headache

三、知识点应用操练

1. It’s very important for people _____ a balanced diet.

  A. eating   B. eats   C. to eat   D. eat

2. To exercise every day _____ very good for your health.

  A. is   B. will   C. does   D. are

3. Paul has a bad toothache, so he needs _____ a dentist.

  A. seeing   B. to see   C. sees   D. saw

4. Mary felt _____ stressed out when she met her teacher.

  A. too much  B. very much  C. much more  D. much too

5. Everybody may _____ tired when they work too late at night.

  A. get   B. gets   C. getting   D. got

6. We should eat fruits and _____ kinds of healthy goods.

  A. others   B. other   C. another   D. the other 

7. Traditional Chinese doctors think we need a balanced food ____ healthy.

  A. keep   B. stay   C. to be   D. be

8. Health and diet _____ very good for people’s body health.

  A. will   B. is going to   C. is   D. are

9. _____ easy for people to have a good life habit and healthy lifestyle.

  A. It’s   B. Its   C. It   D. That’s 

10. _____ fruits and drinking milk is a very healthy lifestyle.

   A. Eat   B. To eat   C. Eating   D. Eat 

Answers: 1. C  2. A  3. B  4. D  5. A 

6. B  7. C  8. D  9. A   10. C 

四、句型应用操练

1. It’s very important for old people ___________ (饮食平衡).

2. You shouldn’t ___________ (喝太多的咖啡)or work too late.

3. It’s important for people _____________ (每天睡眠八小时).

4. You ___________ (应该去看牙医) when you’ve a toothache.

5. I’m not feeling well now. I think I _________ (得了重感冒).

6. __________ (每天锻炼身体) can make our bodies strong.

7. Sometimes we _________ (变得饥饿和疲劳) after hard work.

8. Everybody _________ (需要饮食平衡) to keep in good health.

9. _________ (按时服药) can make us feel better when we are ill.

10. It’s terrible for people __________ (拥有不健康的生活方式).

Answers: 1. to eat a balanced diet   2. drink too much coffee

3. to sleep eight hours every day     4. should go to a dentist

5. have a bad cold                 6. Exercising every day

7. get hungry and tired             8. needs a balanced diet

9. Taking (To take) medicine on time  10. to have an unhealthy lifestyle

五、语法应用训练

1. It’s very important for children ______ (drink) milk every day.

2. Chinese Medicine ______ (be) popular with many western people.

3. You must ______ (be) very tired after a long work.

4. It _____ Linda’s mother two hours to take exercise every day.

5. Children need ______ (eat) a balanced diet to keep healthy.

6. If you feel too stressed out, you’ve to ____ (have) a good rest.

7. It’s relaxing ______ (listen) to music after hard work.

8. ______ (get) up early for people is a very good lifestyle.

9. _______ (drink) too much water is also bad for our health.

10. Children shouldn’t _____ (work) too late at night.

Answers: 1. to eat   2. is   3. be   4. takes   5. to eat 

6. to have   7. to listen   8. To get/Getting  

9. To drink/Drinking    10. work

六、篇章应用训练

Traditional Chinese doctors think 1. e_______ needs a 2. b________ of diet to be healthy. They think we should 3. k______ the balance of yin and yang. So we shouldn’t eat too 4. m_______ yin food or yang food. Some medicine herbs are good for our 5. h______. Traditional Chinese doctors also 6. b______ that anybody needs to eat 7. r______ food to keep the balance of diet. If you feel tired and 8. w________, you must have too much yin 9. f______. It’s good for people to have 10. h______ lifestyles.

Answers: 1. everybody   2. balance  3. keep  4. much   5. health 

6. believe  7. right  8. weak  9. food  10. healthy 

七、写作应用训练

1. 中医现在在世界上很受青睐。

2. 如果你感冒了,你一定多喝水、休息。

3. 所有人都需要饮食平衡来保持身体健康。

4. 良好的饮食习惯对我们的健康有益。

5. 体育锻炼对每一个人都很重要。

6. 很多人每天很早起床锻炼身体。

7. 如果你生病了,你很容易变得疲劳。

8. 当年感到身体虚弱时,你应该休息。

9. 绿色食品有助于我们的身体健康。

10. 你从不锻炼真是太糟糕了。

Answers: 1. Traditional Chinese medicine is now popular in the world.

2. If you have a cold, you have to drink more water and have a rest.

3. People all need a balance of diet to keep healthy (in good health).

4. Good eating habits are good for our health.

5. It’s very important for everybody to take exercise.

6. Many people get up early to take exercise.

7. If you are (get) ill, you will be easy to get tired.

8. When you feel weak, you should have a rest.

9. Green food is good for our health.

10. It’s too bad for you never to take exercise.

 
  评论这张
 
阅读(196)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018